Torta rendelés

A torta rendelés egy kulcsfontosságú eleme a rendezvénynek! Legyen szó, esküvőről, születésnapról, céges rendezvényről, teljesen mindegy, mindenki számára az a fontos, hogy jó emlékeket őrizzenek meg az esemény után, ezt pedig úgy lehet elérni többek között, ha a legjobb helyről rendeljük meg a tortánkat. Éppen ezért nem mindegy, hogy a torta rendelés mikor, hogyan, és miért pont attól a cukrászdától történik meg ahonnan.

Torta rendelés a Major Cukrászdától, és el is könyvelhetik, hogy az eseményre ’’édes emlékként’’ fognak visszatekinteni a résztvevők!

A Major Cukrászda számtalan különböző esemény, ’’édes emlékké alakításával’’ a háta mögött, mindenben segítséget tud nyújtani a megfelelő torta kiválasztásakor. Csupán annyi a dolga, hogy elmondja pontosan milyen rendezvényről, eseményről van szó, milyen étrendet tartó vendégek várhatóak, milyen számú a vendégsereg és mi máris adjuk a tanácsot, hogy melyik torta rendelés esetén lesz édes emlék, nem csak a torta, hanem az egész összejövetel!

Bátran állítjuk, hogy bízhat bennünk hiszen csupán ötödik éve működött a Major Cukrászda amikor elnyerte, Milotai mézes diótortával az „Ország tortája” címet. Mindent tudunk a tortákról! A torta rendelés leadásától az átadásig, mindenben rendelkezésére állunk!
Torta rendelés leadás.

Telefonon, emailen, vagy személyesen tudja leadni torta rendelését. Minden esetben javasoljuk, hogy legalább 3 nappal a szükséges dátum előtt, adja le a torta rendelést. Más eltérő torták esetében, gondolunk itt egyedi torta rendelésre, vagy nagyobb mennyiségű torta rendelés esetén ( 30.000 Ft feletti torta rendelés esetén ) minimum 1 héttel előtte adják le a rendelésüket. A torta rendelésekor a díj 50%-át előre meg kell téríteni. Javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges személyesen adja le a torta rendelést, mert úgy gondoljuk, a torta felvágása és elfogyasztása egy bensőségesebb pillanata lesz bármilyen rendezvénynek, így számunkra az a fontos, hogy a tökéletes íz világgal rendelkező tortát vigyék el. Jöjjön el hozzánk, nézze, szagolja, kóstolja meg torta csodáinkat, nem fogja megbánni!
Tudjuk, hogy az adott rendezvény napjának megszervezése mennyi időt és energiát vesz igénybe és néha kifutunk az időből! Mi kevés időből is kihozzuk a maximumot!