Sütemény rendelés

Sütemény rendelés esetén, legyen szó kisebb-nagyobb mennyiségről, mindig fő szempont, hogy megbízható helyről vásároljunk. A megbízható alatt azt értjük és ezt visszajáró vendégeinktől tudjuk, hogy biztosan finom sütemény várja a díszes társaságot a helyszínen, ahol elfogyasztásra kerül a sütemény! Persze az sem mindegy ha tudjuk milyen minőségű alapanyagokkal dolgozik az adott cukrászda, ezért is figyelünk rá különös tekintettel, hogy a Major Cukrászda csakis kizárólag prémium minőségű alapanyagokból állítsa elő sütemény különlegességeit.

Legyél édes vagy sós szájú ínyenc, nálunk megtalálod amit keresel!

A dolgod csupán annyi, hogy megadod, sütemény rendelés esetén a mennyiséget, és nevet, mi már rajta is vagyunk, hogy a megbeszélt időpontra, megkapd a kívánt süteményeket.
Édes és sós tea süteményeink széles választéka várja a hozzánk látogató, kíváncsi édesség és desszert rajongókat.

Legkelendőbb édes tea süteményeink:

vaníliás keksz, linzer, moskauer, nero tea sütemény, zabpelyhes keksz, zserbó, marcipános keksz,

Legkelendőbb sós tea süteményeink:

6 féle pogácsából lehet választani. Sajtos, túrós, tepertős, pörcös, sült bacon szalonnás, juhtúrós. Szezonjában elérhető még a medve hagymás pogácsa is. Megtalálható továbbá a stangli, sajtkrémes csiga aszalt paradicsommal vagy olívabogyóval.
Sütemény rendeléskor, meg tudja azt is beszélni velünk előre, hogy milyen kiszerelésben, díszítéssel, tálcán vagy esetleg más csomagolási formában kéri a süteményeket.
Süteményeinket és tortáinkat elkészítjük mini változatban is, azaz süteményeink és tortáink elérhetőek petit feu formában is!

Sütemény rendelés menete.

Telefonon, emailen, vagy személyesen tudja leadni sütemény rendelését. Minden esetben javasoljuk, hogy legalább 3 nappal a szükséges dátum előtt, adja le a sütemény rendelést. Egyedi, vagy nagyobb mennyiségű sütemény rendelés esetén ( 30.000 Ft feletti sütemény rendelés esetén ) minimum 1 héttel előtte adják le a rendelésüket. A sütemény rendelésekor a díj 50%-át előre meg kell téríteni. Javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges személyesen adja le a sütemény rendelést, mert úgy gondoljuk, a sütemény elfogyasztása egy bensőségesebb pillanata lesz bármilyen rendezvénynek, így számunkra az a fontos, hogy a tökéletes íz világgal rendelkező süteményeket vigyék el.