Paleo sütemény

Manapság rengeteg élelmiszerben megtalálhatunk valamilyen adalékanyagot, melyre ha érzékenyek vagyunk, vagy súlyosabb esetben intoleranciát mutatunk, rendkívül károsan hathat szervezetünkre. Mivel tudjuk, hogyan sokan szeretnék elkerülni a rossz élelmiszer bevitelből adódó problémákat, így természetesen nálunk is megtalálható a paleo étrendbe illő desszert, sütemény, torta felhozatal.
Paleo torta és paleo sütemény kínálatunk az élen jár Budapesten. Major cukrászda paleo süteményei, paleo tortái mesterséges adalékanyagoktól mentesek!
Egyik legkedveltebb ebben a kategóriában a paleo sacher tortánk, amit mandula liszttel és frissen főtt baracklekvárral készítünk, a végén pedig maltitolos étcsokoládéval vonjuk be.

A Cukormentes torta oldalon részletesebben olvashattok a maltitolról!
Fontos számunkra hogy minden friss legyen ezért az almás-diós paleo tortánkhoz mindig reggel frissen hámozzuk, pároljuk az almát és kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz!
Egyre több a paleo diéta követőinek száma, ezért sokkal népszerűbbé vált a céges rendezvények meetingek alkalmára szánt különféle paleo sütemény.
Minden cégvezető tudja, hogy a gesztusokból felbecsülhetetlen előny származik a cége számára. Az is egy nagyon szép gesztus ha süteménnyel, tortával lepjük meg partnerünk vagy alkalmazottunk, de ha azt is tudjuk, hogy milyen típusú süteményt szeret, vagy ehet az illető, nos higgye el az telitalálat lesz! Éppen ezért paleo sütemény kínálatunk is kiemelkedő választékkal áll rendelkezésére! Hiszen tudjuk, azt aki egészségesen akar élni, nem büntetni kell azzal, hogy csak nehezen jut hozzá kívánt sütihez, hanem éppen hogy jutalmazni! Nálunk pedig erre bőven lesz lehetőség! Paleo süteményben otthon vagyunk!

Paleo sütemény és paleo torta rendelés menete:

A legbiztosabb, ha 1 héttel előtte megrendeled paleo tortádat, de vannak SOS esetek is, amikor tudunk az utolsó pillanatban segíteni.
Személyesen tudsz rendelést leadni. Megrendeléskor 50% előleget kell fizetni.
A tortát dobozban adjuk át, kényelmesen tudod szállítani benne, nem kell dobozt hoznod.
Hogy teljes legyen az ünneplés, a paleo tortához tudsz vásárolni számgyertyát vagy tűzijátékot is!

Esküvői torták, menyasszonyi torták:

Ifjú párok elképzeléseit megpróbáljuk úgy megvalósítani hogy mind íz világban mind külcsínben esztétikus és ízléses legyen az esküvői torta, menyasszonyi torta.