Gluténmentes torta

Legyünk érzékenyek bármire, lisztre, tejre, élesztőre, teljesen mindegy mire, igazságtalan lenne, ha nem kapnánk meg ugyanazt az élményt, mint bárki más! Finom tortát, süteményt akarunk enni, megalkuvást nem tűrően! Nem készítettünk közvélemény kutatást a témában, de látjuk új vendégeink arcán a pici szomorúságot a gluténmentes torta előtt állva, ahogy cikáznak a gondolatok. Megkóstoljam? Ne kóstoljam?
Érdemes –e enni egy gluténmentes torta szeletet olyan helyen, ahol még nem próbáltunk rá az ízekre?
Biztos vagyok benne, hogy Ön is dilemmázott már ezen, amikor betér egy olyan cukrászdába ahol nem járt még korábban. Nos, mi azt mondhatjuk el büszkén magunkról, hogy aki nálunk kipróbál bármilyen tortát, legyen az gluténmentes torta, paleo torta, cukormentes torta, vagy bármilyen más torta és sütemény, visszajáró vendéggé válik. Bátran szoktam ezért javasolni a hozzánk betérőknek, hogy mindenképpen kóstoljanak meg valamit, mert nem fogják megbánni! Ez nem azt jelenti, hogy rábeszélünk bárkit is a mértéktelen fogyasztásra. Sőt! Mi azt képviseljük, hogy eredeti, saját készítésű és magas minőségű alapanyagokból készült édességeket fogyasszunk, de mértékkel. Ezzel együtt igyekszünk kínálni azoknak is, akik nem fogyaszthatnak bizonyos alapanyagokat. Így van a pultban zabos gyümölcstorta, lisztmentes svéd mandulatorta, különféle – szintén lisztmentes – mousse-ok, nem is beszélve a karácsonyi íz világú paleo narancsos-csokis korongokról.
Említésre került, hogy bátran ajánlunk akár csak kipróbálásra egy szelet tortát vagy süteményt, mert tudjuk, hogy nem fog csalódni. Mi bátrak vagyunk ajánlás terén, ön pedig nyugodt lehet! Ugyanis olyan cukrászok ajánlanak önnek kívánalmaihoz illőt, akik az ország tortája címmel büszkélkedhetnek.

Öt éves volt a cukrászda csupán, amikor a Milotai mézes diótortával mi nyertük az „Ország tortája” címet.

Gluténmentes készítményeinkhez természetes őrleményeket használunk fel, például: Darált dió, mandula liszt, nyílgyökér…stb.
Gluténmentes torta lehet esküvői torta, egy céges rendezvény fénypontja, de karácsonyi asztalunk dísze is.
Díszítésben hagyományos marcipán ifjú pár, modern élővirág gyümölcs díszítés. Cukorvirág, csipke díszítés még akár ostya is. Megpróbáljuk megvalósítani a konkrét ötleteket ill. segítünk közösen kialakítani azoknak is akiknek nincs elképzelésük.

Gluténmentes torta rendelés menete:

A legbiztosabb, ha 1 héttel előtte megrendeled gluténmentes tortádat, de vannak SOS esetek is, amikor tudunk az utolsó pillanatban segíteni.
Személyesen vagy telefonon tudsz rendelést leadni. Megrendeléskor 50% előleget kell fizetni. (Ha on-line rendeled, akkor csak az utalás beérkezése után tudjuk elindítani a süti rendelést – ez fontos lehet, ha időben szeretnéd átvenni)
A tortát dobozban adjuk át, kényelmesen tudod szállítani benne, nem kell dobozt hoznod.
Hogy teljes legyen az ünneplés, a gluténmentes tortához tudsz vásárolni számgyertyát vagy tűzijátékot is!

Esküvői torták, menyasszonyi torták:

Ifjú párok elképzeléseit megpróbáljuk úgy megvalósítani hogy mind íz világban mind külcsínben esztétikus és ízléses legyen az esküvői torta, menyasszonyi torta.