Cukormentes torta

Az egészségtudatos emberek is megtalálhatják a nekik megfelelő tortákat vagy süteményeket. A cukormentes torta nem csak cukorbetegeknek jó, hanem azoknak is, akik egészségtudatosan élnek, vagy szigorú diétát követnek! A cukormentes torta ma már nem úgy él a köz tudatban, mint az a desszert, amit csak azért eszünk meg, mert muszáj, hiszen az a javasolt. Mindig is olyan íz világgal rendelkező tortákat készítettünk, melyek semmivel sem nyújtottak kisebb gasztronómiai élményt, mint cukorral készült társaik. Éppen ezért a köztudat volt más a cukormentes tortával kapcsolatban annak idején, mikor még nem igazán éreztünk rá az internet ízére és nem jött pár pillanat alatt az információ, mikor meg akartuk tudni mi a különbség a cukormenetes torta és bármelyik más torta között. Ma már viszont, bármiről és bármikor megkaphatjuk a kívánt információt pár pillanat alatt, mi is ezért próbálunk megadni minél több információt adott tortáról vagy süteményről.

A cukormentes torta, ami maltitollal készül!

Mi az a maltitol?

A maltitolt kukoricakeményítőből állítják elő. Tisztán édes ízű, hasznosításához az emberi anyagcsere nem igényel inzulint. Maltitol ajánlott a túlsúlyos embereknek, vagy azoknak, akik vissza szeretnék állítani vagy megtartani a testalkatukat. Az anyagot a szervezet nem ismeri fel gyors szénhidrátnak, ezért az emésztést nem követi a zsírok lerakódása a májban és az izmokban. A maltitol mindezen egészségügyi előnye ellenére sem vesz el egy torta ízéből, a cukormentes torta, ízben és élvezeti értékben sem tér el a hagyományos készítményektől!

Gyere el hozzánk, a Major cukrászdába és tudd meg mennyire finom egy igazi minden ’’ízzel’’ megkent cukormentes torta!

Cukormentes torta rendelés menete:

A legbiztosabb, ha 1 héttel előtte megrendeled cukormentes tortádat, de vannak SOS esetek is, amikor tudunk az utolsó pillanatban segíteni.
Személyesen tudsz rendelést leadni. Megrendeléskor 50% előleget kell fizetni.
A tortát dobozban adjuk át, kényelmesen tudod szállítani benne, nem kell dobozt hoznod.
Hogy teljes legyen az ünneplés, a cukormentes tortához tudsz vásárolni számgyertyát vagy tűzijátékot is!

Esküvői torták, menyasszonyi torták:

Ifjú párok elképzeléseit megpróbáljuk úgy megvalósítani hogy mind íz világban mind külcsínben esztétikus és ízléses legyen az esküvői torta, menyasszonyi torta.