Céges ajándék

Ajándékot szeretnél beszerezni, de fogalmad sincs hogy mi legyen az? Nálunk jó helyen jársz! Sokszor vagyunk nehéz helyzetben, ha ajándékról van szó, főleg ha céges ajándékról, de egy mini tortával vagy süteménnyel sosem tudsz mellé lőni! Hagyományos készítményeink mellett, magas figyelmet fordítunk azokra, akik nem fogyaszthatnak bizonyos alapanyagokat. Így van a pultban cukormentes torta, gluténmentes torta, paleo sütemények, zabos gyümölcstorta, lisztmentes svéd mandulatorta, különféle – szintén lisztmentes – mousse-ok, nem is beszélve a karácsonyi ízvilágú paleo narancsos-csokis korongokról.

Céges ajándék? Édes ajándék!

Tökéletes céges ajándék lehet mindenki számára egy torta, mini torta, vagy egyénre szabott sütemény kollekció! Karácsonyra, nőnapra vagy csak egy meatingre is érdemes céges logóval, szlogennel ellátott ajándékokat rendelni. Apró figyelmesség a dolgozóknak vagy a partnereknek. Termék promóció, kedveskedés . Minden cégvezető tudja, hogy a gesztusokból felbecsülhetetlen előny származik a cége számára!
Kérjen egyedi ajánlatot!

Miért a Major Cukrászdát válaszd céges ajándék esetén?

Egy jó céges ajándék ismérve a minőség! Ha kiderül, hogy a partner vagy munkatárs édesszájú, emeld is fel a telefont, hívj minket, hogy biztosan időben tudjuk elkészíteni a céges ajándéknak szánt édesség különlegességet! Fogalmazhatunk így, hiszen cukrászdánk nem csak az alapanyagok minőségére figyel oda, hanem mindenre,(!) aminek köze lehet a torta / sütemény elkészítéshez, ezzel is hozzájárulva a végkifejlett minőségéhez. Így lehet, hogy cukrászdánk mindösszesen 5 év működés után, máris egy óriási büszkeséget tudhatott magáénak, amikor elnyerte az ,, ország tortája’’ címet egyik torta csodánk, ami nem más, mint a Milotai mézes diótorta. A Major cukrászda 10 év tapasztalattal, minden igényt kielégítő torta és sütemény felhozatallal tudja vállalni céges ajándéknak szánt megrendeléseit. Ha minőséget és édességet akarsz, akkor Major Cukrászda!

Céges ajándék torta és sütemény rendelés menete:

A legbiztosabb, ha 1 héttel előtte megrendeled a céges ajándéknak szánt tortádat, de vannak SOS esetek is, amikor tudunk az utolsó pillanatban segíteni.
Személyesen vagy telefonon tudsz rendelést leadni. ( paleo és cukormentes rendelésénél csak személyesen ) Megrendeléskor 50% előleget kell fizetni. (Ha on-line rendeled, akkor csak az utalás beérkezése után tudjuk elindítani a süti rendelést – ez fontos lehet, ha időben szeretnéd átvenni)
A tortát dobozban adjuk át, kényelmesen tudod szállítani benne, nem kell dobozt hoznod.
Hogy teljes legyen az ünneplés, a céges ajándéknak szánt tortához tudsz vásárolni számgyertyát vagy tűzijátékot is!

Esküvői torták, menyasszonyi torták:

Ifjú párok elképzeléseit megpróbáljuk úgy megvalósítani hogy mind íz világban mind külcsínben esztétikus és ízléses legyen az esküvői torta, menyasszonyi torta.