Manapság sokan a túlsúly elkerülése okán vagy éppen érzékenység miatt választják a cukormentes tortát. Nálunk is sokan választják a kínálatból a gyümölcsös túrótortát, a tönkölybúzás zabszeletet vagy éppen a paleo sacher tortánkat.

Sokan elképedve térnek vissza a pulthoz azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehet ilyen finom egy cukormentes torta. A megoldás nálunk a természetességben és a harmóniában rejlik. Minden területen igyekszünk, hogy alapanyagaink helyi és megbízható forrásból kerüljenek a finomságainkba. A tojás vidéki kapcsolatunktól, túró, tej tehenészetből, liszt a családi malomból. Jól tudjuk gyerekkorunkból is, hogy a nagymama húslevese is a kertből származó zöldségektől és a szeretettel nevelt tyúkok miatt finom. Mi azt valljuk, hogy ugyanez igaz az édességekre is.

Cukormentes torta kínálatunk titka tehát az egyszerűségben, a természetességben és az jó alapanyagokban rejlik. A frissen szedett sárgabarackot a torába kerülése előtt főzzük fel maltitollal és már kerül is a sacher tortába.

A lényeg, hogy az alapanyagok a legfrissebben és legkevésbé feldolgozottan kerülnek a finomságokba. A cukormentes torta is mint minden más a természetes ízektől lesz olyan, ami nem csak finom de az ember lelkét is megsimogatja egy nehéz nap végén.