Ha esküvő, akkor nyár? Ha esküvői torta rendelés, akkor csokoládé fehér marcipán bevonattal és virágokkal?

Valljuk be kezdenek a múlté lenni ezek a megszokott formák. Manapság egyre inkább előtérbe kerülnek az alternatív megoldások mind az esküvő időpontja, mind helyszíne mind pedig az esküvői torta rendelés esetében Budapesten.

Érdemes tehát ránézni, hogy milyen izgalmas ízekkel tudjuk meglepni így téli, őszi esküvő esetén a vendégeinket.

Ha esküvői torta rendelés következik Budapesten, akkor a Major Cukrászdába betérve a vitrinből válogathatunk a szezonális finomságokból:

Kezdjük a magvakkal:

Ilyenkor télen érdemes kiindulni a tápanyagban gazdag mandulából, dióból esküvői torta rendelés esetén, amelyek jól kombinálhatóak csokival illetve olyan szezonális gyümölcsökkel, mint az alma, körte vagy éppen a szilva.

Pl: Vilmoskörtés karamell torta, Panyolai alma torta, Pisztáciás málna torta

Mediterrán gyümölcsök:

Nem helyi ugyan, de ha tél és esküvői torta rendelés, akkor jöhet a mangó, ananász, maracuja (passiógyümölcs) de akár a narancs is.

Pl: Mákvirág torta (fehétcsokis maracujás) , Narancsos csokimousse vagy egy Trópusi koktél (Ananászos, mangós kókuszos aljjal)

Ha tehát esküvői torta rendelés következik Budapesten, akkor érdemes belátogatni a Major Cukrászdába és kóstolni az épp szezonnak megfelelő kínálatból, és valami váratlannal lepni meg a násznépet.