Mindamellett azonban, hogy milyen szívmelengető egy adag sült gesztenyével és egy pohár forralt borral átmelegedni egy hideg téli napon, a gesztenye nem csak az ünnepi hangulatot hozza, hanem igazi egészséges finomság is.

A gesztenye kiváló E-vitamin-forrás, ami a szívünk és szellemünk egészségéért felel. Emellett található benne B1-, B2- és B6-vitamin, amelyek az idegrendszer, az anyagcsere és a vérképző folyamatok megfelelő működéséért felelnek. Mi sem tétlenkedtünk tehát, legyen a feladat torta rendelésgluténmentes tortasütemény rendelés a családnak, barátoknak vagy munkatársaknak érdemes megnézni milyen gesztenyés finomságokat találtok a Major Cukrászda kínálatában idén télen:

Ha az alkalom úgy hozza, hogy torta rendelés kapcsán szeretnénk valami szerzolális különlegességet, akkor a gesztenyés meglepetés torta tökéletes választás. A gesztenye, fehércsoki és tejszín tökéletes illeszkedése, amelyet egy vékony csokiréteg vesz körbe. Nemcsak könnyed finomság egy téli délutánra, de szezonális gluténmentes torta, amely érzékenyeknek és diétázóknak is egyaránt tökéletes választás.

Ha sütemény rendelés lenne a feladat Budapesten a családnak, baráti összejövetelre vagy éppen céges ünnepségre, akkor is jöhet a gesztenye. Nemcsak sokféleképpen elkészíthető és egészséges, de gluténmentes és tejmentes édességek alapanyagaként is tökéletes:

  • Ha gluténmentes süteményt szeretnénk rendelni, akkor a gesztenye szív a megfelelő választás, mely a legfinomabb roppanós étcsokoládéba van kimártva.
  • Ott van azonban a gesztenye golyó is, amelynek közepe igazán üdítő alkoholos meggyet rejt a csokibevonat alatt.
  • Említésre érdemes sütemény rendelés esetén az csokival, kombinált gesztenyés édesteasütemény és a gesztenyés kifli.
  • A rendezvényre szánt sütemény rendelés elengedhetetlen kelléke a gesztenyés beijgli hagyományos vagy kalács tésztával is.

Indulhat tehát a téli összejövetelek sora. A sütemény rendelés vagy torta rendelés Budapesten vagy környékén ne jelentsen problémát.