Amikor esküvőt szervezünk, és főleg ősszel, pláne, ha a helyszín Budapest, akkor bőven van mit végiggondolni. Hol fogunk elférni, mi lesz ha esik, milyen kiskabát megy a menyasszonyi ruhához szükség esetén…stb.

A most következő három trenddel segíteni szeretnénk titeket egy döntésben: Milyen legyen az esküvői torta Budapesten most ősszel?

Pár éve érkezett meg a meztelen torták trendje, ami azóta is iránymutató abban a kérdésben, hogy milyen legyen az esküvői torta Budapesten. Elegáns, egyszerű és szinte bármilyen ízben elképzelhető. Mivel nincs se marcipánnal, de krémmel, se habbal burkolva így íz tekintetében nem kell tartanunk magunkat semmihez. Bátran lehet játszani!

Klasszik csoki esküvői torta. A nyáron a nagy melegben félve rendelünk csoki tortát, habár tudjuk, hogy nem véletlenül klasszikus. Mind szeretjük, és végtelen változata van. A könnyed csoki mousse, a dobos, a gluténmentes trüffel, étcsoki gyümölccsel…stb. Egy őszi esküvőn nincs is jobb, mint a hővösödő estében egy kis csokival kényeztetni a násznépet.

„gluténmentes torta”