esküvői torta - Major Cukrászda

2020 nem kedvezett a házasulni készülődő szerelmeseknek, így sokan úgy döntöttek, hogy elhagyják a megszokott nyári időpontot és a nagy napot az év egy-egy szokatlanabb időszakára időzítik.

Érdemes rápillantani, hogy milyen esküvői torta lehet tökéletes az év egyes időszakaiban:

Ősszel esküvői torta rendelés esetén sokan döntenek a klasszikus csoki mellett, amely tökéletes marcipán burkolatú tortákhoz és kombinálható szinte mindennel az őszi gyümölcsöktől (alma, körte…stb), levendulán keresztül egészen a sütőtökig.

Téli esküvői torta rendeléseket általában a letisztultság és elegancia jellemzi ízvilág és díszítés szempontjából is. A téli csodaország megteremtéséhez a trüffel torta, sacher torta vagy akár az eszterházy torta is tökéletes választás lehet.

Tavaszi esküvői torta rendelés esetén mindenki a máig trendi pucér tortát preferálja, ami annyit jelent, hogy nincs burkolva a torta. Piskóta rétegei kilátszanak, amely között gyümölcsös, túrós vagy csokoládés krémek az ideális választások. Friss virággal vagy gyümölccsel díszítve pedig lélegzetelállító és igazi ébredő természet hangulatot idéz.

Nyári esküvői torta rendelés esetén érdemes a frissességre és könnyedségre alapozni a választást. Egy meleg nyári estén a túrós, tejszínes és frissítő gyümölcsös íz a tökéletes választás még akkor is ha a klasszikus csokoládéval kombináljuk.

Indulhat a tortarendelés!