esküvő 2021 a lagzi - Major Cukrászda

Amikor esküvő szervezésről van szó és megkezdődik az egyeztetés, akkor mindig meglepődünk, hogy milyen sok mindent végig kell gondolni, akár a sütemény rendelés esetében is, illetve milyen könnyű kifelejteni valamit. Gondoltuk hasznos lehet a sütemény rendeléshez illetve az esküvői torta rendeléshez összeszedni pár megfontolandó dolgot:

  1. Manapság mindenképpen fel kell mérni, és a sütemény rendeléskor észben kell tartani, hogy milyen ételérzékenysége van a vendégsereg tagjainak. Kínálatunkban jelen vannak gluténmentes, laktózmentes vagy éppen vegán finomságok illetve ahogy korábbi cikkünkbenmár írtunk erről, érdemes rákukkantani a klasszikusokra is. Ott is meglepetések várhatnak az összetevők tekintetében.
  2. A másik tényező, ami ide kívánkozik az a sütemény rendelés azokra az átmeneti helyzetekre. Várakozunk, hogy megkezdődjön a szertartás, várakozunk amíg zajlik a gratuláció vagy a fotózkodás, várakozunk amíg mindenki megtalálja a helyét…stb. Egy esküvőn sok olyan pillanat van, amikor a vendégsereg csak úgy beszélget, keveredik, várakozik. Amikor süteményt rendelünk, akkor mindenképpen érdemes gondolni ezekre a helyzetekre is és a helyszínhez, évszakhoz illő finomságot rendelni, édes – sós aprósüteményt vagy akár ami manapság nagy divat: fagylaltot.
  3. A másik sokszor elfelejtett tényező a sütemény rendeléskor az a sós sütemény, amit nem csak hajnalban érdemes kitenni, hanem akár már a korábban említett időszakokban.

4.     Az utolsó a sorban, amit szem előtt érdemes tartani az annak a ténye, hogy egy esküvőn nagyon sok a finomság. Érdemes figyelni arra, hogy ha ne legyenek hatalmasak azok a sütemények, hanem inkább legyen apróbbra szelve, sokféle, hogy mindenki megtalálja a saját kedvencét. Ehhez nagy kedvenc szokott lenni az szelet süteményeink: Gyümölcsös csokimousse, körtés karamell, , svéd mandula torta, roppanós málna, passiós szelet,milotai