A nyári időszakban a sütemény rendelés esetén sokan döntenek a könnyed ízek mellett. Ez teljesen érthető, hizsen a nagy melegben mi más esne jól. Ilyenkor mi a túrós alapú finomságokat ajánljuk.

A túró ugyanis jól kombinálható az olyan nyári gyümölcsökkel, mint az eper, a málna, az áfonya vagy a barack. A torta rendelés vagy sütemény rendelés esetén az idei nagy slágerünk a túróba ágyazott rozmaringos kajszibarck. Érdemes ellátogatni hozzánk és megkóstolni ezt a finomságot. Nem okoz majd csalódást. Ugyanakkor a tökéletes ízharmónia mellett mindig figyelünk arra, hogy torta rendelés esetén ne csak finom legyen a tányérra kerülő sütemény, hanem jó szolgálatában legyen az egészségnek is.

Nézzünk rá tehát, hogy mi teszi varázslatossá ezt a finomságot!

Amikor torta rendelés esetén hazaviszitek a túróba ágyazott rozmaringos kajszibarck süteményünket, akkor az első ami az ízlelő bimbókhoz érkezik az a kajszibarack finom édessége lesz. A kajszibarack nagyon jó antioxidáns forrás, és az A, C és E vitamint szintje is magas, amelyekkel óvja a szervezetet a szívbetegségektől, elhízástól, magas vérnyomástól vagy a különböző daganatos betegségektől is. A kajszibarack ízét pedig a rozmaring fogja varázslatossá tenni. A rozmaringnak gyulladáscsökkentő hatásai is vannak, ezért hatékony lehet olyan betegségek tüneteinek enyhítésében, mint az ízületi gyulladás, a hátfájás, a köszvény , valamint enyhíti a menstruációs fájdalmakat. Mindez pedig a túróba ágyazva lesz könnyed ízű sütemény rendelés vagy torta rendelés esetén.

Ejtenünk kell pár szót a túróról…

Mindenki tudja a túróról- vagy ha nem akkor most eláruljuk -, hogy elsődleges előnyei a hihetetlen kalciumtartalmában rejlenek, ami rendkívül fontos az ember számára, különösen gyermekkorban a csontok kialakulása, a fogak, a körmök és a haj növekedése szempontjából.

Ezen túlmutatóan, azonban más jótékony hatásai is vannak, ha sütemény rendelés esetén a túró alapú finomság mellett döntötök:

  • A túró gazdag proteinben és energiával is ellátja a szervezetet.
  • A túróban található különféle komplex-B-vitaminok kiválóan hatnak az agy fejlődésére, az anyagcserére és a koleszterinszint csökkentésére.
  • A túró a szívre is jó hatással van. A túró napi, rendszeres, mérsékelt mennyiségű fogyasztásával ugyanis megelőzhetőek a jövőbeni szívrohamok.
  • A túró tele van kalciummal és D-vitaminnal, amelyek bizonyítottan csökkentik a mellrák kialakulásának esélyét.
  • A túróban lévő kálium rendkívül hatékonyan enyhíti a szorongást.
A szeretnéd élvezni te is az ízét és a jótékony hatásait a túróba ágyazott rozmaringos kajszibarck süteményünknek, vagy szeretnél körbenézni, hogy milyen más túrós alapú finomságunk van még, akkor látogass be hozzánk!