Ha szeretnétek becsempészni a karácsonyi hangulatot a szívetekbe egy kávé, tea mellett, akkor íme az ajánlásunk sütemény rendelés esetén.

Közeledik az ünnep, szerveződnek a karácsonyi ünneplések. Összegyűlik a család, barátok, munkatársak de akár a szomszéd is benéz. Ilyenkor mindig nagy kérdés, hogy mivel érdemes készülődni a vendéglátásra. Amikor sütemény rendelésre kerül a sor, akkor mi mindig szeretettel ajánljuk az apró süteményeinket, amelyekből nagy választékkel tudtok mindenki ízlésének megfelelően válogatni.

Miért az apró sütemény a jó választás sütemény rendelés esetén?

Amikor sütemény rendeléskor gondolkodtok, akkor érdemes szem lőtt tartani pár tényezőt: Mindenekelőtt ilyenkor karácsonykor körbevesznek minket a finomságok. A nagyi töltött káposztája, mindenki titkos karácsonyi receptje, forró csoki, forralt bot, bejgli és a sort sokáig tudnánk folytatni. Érdemes tehát a sütemény rendeléskor olyanban gondolkodni, ami különleges és apró. Tehát mindenki meg tudja kóstolni a többi finomság mellett is.

Válogasd össze a te vendégeidhez illeszkedő finomságokat sütemény rendelésre

A másik fontos tényező a sokszínű embersereg, sokrétű ízléssel vagy esetleg ételintoleranciákkal. Nehéz mindenkire gondolni, amikor a vendégvárást készítjük elő, de az apró finomságok emiatt is jó választás. A kínálatunkban találtok paleo narancsos kekszet, klasszikus csokis vagy vaníliás nerót, mandulás kekszet, mini islert vagy linzert, de zabpelyhes kekszet, Moszkauer vagy éppen a csoki imádók párizsi kockáját.

Magadra is gondolj sütemény rendelés esetén!

A harmadik tényező a vendéglátó. Sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy mint minden más esetben is, a sütemény rendeléskor is mindenkire gondolunk csak magunkra nem. Az apró süteménybe viszont mi is be tudjuk csempészni a kedvenceinket és 25-én reggel a kávénk mellé a fa alatt is tökéletes lesz.

Kellemes ünnepi készülődést mindenkinek!