Mindenekelőtt látogassatok el Instagram oldalunkra inspirációért az esküvői tortához

Sokan kerestek meg minket, amikor az esküvő szervezés során a torta rendelése következik. Ez mindig nagyon megtisztelő és izgalmas feladat számunkra. Sokan azonban csak egy színnel, ízzel esetleg egy érzéssel érkeztek, amikor esküvői torta kiválasztás következik. Ez rendjén is van így, hiszen a nagy nap esetében a legtöbbször az kerül előtérbe, hogy legyen minden harmonikus és a ti párosotokhoz, személyiségetekhez illeszkedő. Ilyenkor azonban legtöbbször az Instagram oldalunkra irányítunk titeket, hogy nézzetek körbe milyen esküvői torták készültek mostanság a műhelyünkbe, lássátok mennyi féle ízzel, stílussal lehet játszani, amikor esküvői tortát választotok:

Ha megtörtént a lehetőségek felmérése és inspirálódtatok, akkor következhet az a lépés, amikor mindezt a saját igényeitekhez, személyiségetekhez és víziótokhoz illesztitek.

Ekkor érdemes ellátogatnotok Budapesten az üzletünkbe, és egyeztetni kollégáinkkal az esküvői torta elképzeléseitek kapcsán.

Amikor körvonalazódni látszik, hogy milyen esküvői torta illeszkedne leginkább ti helyszínetekhez, a dekorációhoz, az évszakhoz vagy éppen a menyasszonyi ruhához, akkor érdemes felmérni a násznép igényeit és esetleges étel érzékenységeit. Ez egy fontos lépés, amelyet mindig ajánlunk megtenni esküvői torta rendelés esetén is. Tartsátok ugyanakkor szem előtt, hogy ez a ti nagy napotok. Fontos, hogy olyan ízt válasszatok – akár többfélét is – amelyet sokan tudnak veletek együtt kóstolni, szeretni a násznépből. Végső soron azonban legyen az esküvői torta olyan, amilyet ti szeretnétek.
Ha tehát megvan az elképzelés, a szükséges információk a násznépről, akkor érdemes belátogatni Budapesten az üzletünkbe és személyesen leadni az esküvői torta rendelést. Így meg tudjátok kóstolni a süteményinket, és tudunk nektek segíteni abban, hogy:

  • milyen ízeket érdemes kombinálni
  • az általatok választott ízt mivel lehet esetleg megbolondítani
  • milyen típusú tortát lehet marcipánnal vagy tejszínes krémmel bevonni
  • milyen gyümölccsel érdemes milyen ízű tortát díszíteni
  • legyen-e állványon
  • ha állvány, akkor milyen formájú, hány emeletes

…stb.